Tävla och vinn Pen pen!

Så här går tävlingen till:
Svara på frågan ”Vilken produkt gillar du bäst hos FormoFunktion.com?” Motivera gärna! Då har du chansen att vinna pennstället Pen Pen i svart eller vitt utförande‏. Värde 145 kr.

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas fredagen den 3:e september kl 00.00

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av FormoFunktion.com och kan inte överklagas.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn Pen pen!

 1. En glassälskare som jag blev väldigt svag, för de söta Frio glasskålar små, färgen underbart blå. Glassen förblir kall, det fick mitt glasshjärta på fall!

 2. Ja men där fanns den ju! Till förra julen önskade jag mig en skärbräda för bröd – en sån som fångar upp smulorna. Jag fick ingen då (och hittade ingen själv heller för den delen), men nu vet jag var jag kan finna en!

 3. Sitter just nu å frågar mig själv varför jag inte tittat in här på såå länge…? För som vanligt blir man ju bara HUR inspirerad som helst av din fina blogg:))Nu kommer jag iaf att bättra mig – Lovar!

 4. Pluring, det är min absoluta favorit, nu hänger kökstrasan på sin givna plats istället för att ligga och skräpa runt diskbänken.

 5. Hejsan, är gärna med och tävlar om pennstället.Jag hittade en riktigt smart sak som jag aldrig tidigare har sett och som skulle passa mej ypperligt eftersom jag har ett stort bakintresse. Det var Dalla Piazza Nuscup, ett redskap som mäter internationella mått.Detta är en grej som skulle underlätta betydligt när man ska baka.Hälsningar Piabakformen@gmail.com

 6. Jag fastnade för gum hook. Nu när lillkillen Sigge börjat dagis så är det dags att han får sina yttekläder på "Siggehöjd". Detta måste vara den perfekt kroken för barn som har fullt med bus i kroppen.

 7. Jag bakar gärna cupcakes och en Dalla Piazza Nuscup är precis vad jag behöver istället för att räkna om enheterna. Och bara att ha ett mått istället för flera stycken vore perfekt, man hittar sällan det man ska ha i lådan ändå.

 8. Jag gillade Icing isskrapa! Verkar vara skön att hålla i/greppvänlig och att den skrapar åt alla håll gör ju att hela isskrapandet går så mycket snabbare => inga förfrusna fingrar!! I like 🙂

 9. Wow, så mycket smarta prylar. Hann se många favoriter men fastnade speciellt vid en liten och mycket praktisk sak om man bor i Norrlan, nämligen ICING isskrapan. Skrapa rutor på morgonen är det värsta som finns och varför tar man aldrig på sig handskar?? Med isskrapan som skrapar åt alla håll går det förhoppningsvis att skrapa lite fortare.

 10. Jag gilla "Gum Hook" bäst, man kan aldrig få för många krokar på väggen, flera i de olika färgerna kan bli en dekoration i sig själv och att den inte lämnar märken efter sig gör ju att man kan flytta dem när det behövs.

 11. Jisses vad smart funktionella och snygga ting FormoFunktion.com har! Min favorit är den hopfällbara tratten. Jag älskar förvaring men bor i ett litet hus så i köket är det svårt att få plats med allt. Köper man något måste något slängas, därför har vi ingen tratt utan har faktiskt fått låna grannens en gång nu i sommar..Min man har sett Esseys hopskrynklade papperskorg, och rådiggade den! Därför håller jag tummarna för att kunna vinna Pen Pen åt honom!;)

 12. Förvaring är ju a och o, tyvärr e jag verkligen kass på det men alla kan ju förändras och kanske dags för det nu.Jag hittade en fräsig Elefantbordsbokhylla, i massor av olika färger.Skulle nog vilja ha den upphängd på en vägg, helt perfekt i barnens rum.Men kan ju alltid hålla till godo med en början på ett pennställ. Snygg och stilig!!Hoppas på tur!!Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.hockeytossan@hotmail.com

 13. Jag diggar verkligen Gum Hook. Som ett konstverk i sig, och man får ju plats med flera, och kan hänga upp allt. Skulle funka utmärkt på våg vägg hemma, i en trång hall. 🙂

 14. hej hej! jag är med och tävlar. min favoritprodukt är Dear Deer – väggkrok. tycker oftast att man har väggkrokar som bara är praktiska, varför har man inte supersnygga krokar?? de här skulle jag vilja ha!. har tipsat vänner och mailat dig. tack o hej

 15. hejsan. jag är gärna med och tävlar om denna fräcka mugg. min favorit är: osnodd. man vill ju inte bli bestulen. så en sån här borde alla ha. inklusive mig själv. "fick"tjuvar är ju så väldigt snabba så man inte hinner reagera.. tyvärr..

 16. Tänk om du visste hur det ser ut i mitt "amaryllisfönster". Det hänger blad hit och dit så att jag ibland missar att någon är på väg att slå ut! Så amaryllisstödet tycker jag är en fantastisk produkt som skulle passa just mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s