Skräddarsy din egen lampsladd

Fick en rolig pressrelease från Lampsladdar.se som jag inte kunde låta bli att tipsa vidare om. På deras webbshop kan du nämligen gå in och själv bestämma hur dina lampsladdar ska se ut och exakt vilken längd du vill ha för att kunna hänga upp din lampa där den passar. Jag skulle gärna ha den svartvita sladden hängades här hemma.

Translation
I liked this press release from Lampsladdar.se. At their shop, you can decide for yourself how your lamp cord should look like and exactly what length you want it to be. I would like to have the black and white cord hanging here at home.

0 reaktioner på ”Skräddarsy din egen lampsladd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s