Tävla och vinn spelet!


Så här går tävlingen till:

Svara på frågan ”Vad betyder anomalier?” som kommentar i detta inlägg. Då har du chansen att vinna spelet Identitus Fördomsspel som handlar om just fördomar.

Tips! Här kan du hitta svaret.

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas onsdagen den 8:e september kl 00.00

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av tjejerna som skapade spelet och kan inte överklagas.

0 reaktioner på ”Tävla och vinn spelet!

  1. Vill självklart vara med och tävla. Älskar spel och detta verkar vara något helt nytt!!Anomali betyder avvikelse (från det vanliga), oregelbundenhetSynonym: abnormitet

  2. Anomalier (uttalas anomalíer) är saker som ligger i mellanrummet mellan kategorier. Ovanstående är den tråkiga faktiska förklaringen av ordet…skinn på chok….o.s.v….Rent praktisk så är det när inte hjärnan riktigt hänger med och får fram en logisk och accepterad lösning, på vad det vara månne.Det blir ungefär en flummig "lagom"-förklaring som alla kan leva med….typ!!!Hrmm…., måste bara tycka att 4600:- för ett spel var mycket för mycket. Är vinnaren av spelet med och beskattar framtagningen av det?!Hur som helst,….det verkar mycket intressant!!!

  3. Är gärna med.=) Anomalier är saker som ligger i mellanrummet mellan kategorier. När vi möter en anomali kan vi reagera med avsky, äckel eller rädsla. Reaktionen är ofta fysisk och intellektet är inte mycket inblandat. Det kan vara skinnet på varm mjölk som varken är fast föda eller dryck utan något mitt emellan. Det kan handla om en skugga i skymningen – är det en varelse eller en växt?

  4. Svaret, hämtat från hemsidan, är "saker som ligger i mellanrummet mellan kategorier". Verkligen en smart och förhoppningsvis tankeväckande innovation.

  5. Åhh.. jag måste ju prova vinna detta spel!Svarar som alla ovan; Anomalier är något som är konstigt eller ovanligt och skiljer sig från det som vi anser vara "normalt".

  6. saker som ligger i mellanrummet mellan kategorier. Lite konstig förklaring enligt mig själv, men sådant som man reagerar annorlunda på än man tidigare gjort, något som inte är som det brukar vara…

  7. Det finns ett mönster som talar om hur en form, ett beteende, ett synsätt ska se ut för att anses normalt. Den normale passerar som godkänd in i mönstret, den anormale upptäcker mönstret, fastnar. Flera anormala blir anomalier som tillsammans kan rubba det existerande mönstret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s