Påbörjad tavelvägg

Vi har en lång vägg i hallen som är perfekt att ha en tavelvägg på. Den är nu äntligen påbörjad med tanken är att den ska få växa fram med tiden. Ni får gärna bortse från den hemska orangea tapeten, för nu till hösten får vi det omtapetserat. Senaste tillägget är en gammal amerikansk nummerskylt från 70-talet, som jag fyndat från Tradera.

På tal om annat så var jag på anställningsintervju i torsdags. Intervjun gällde jobbet som processingenjör på vattenverket här i Umeå. Det låter som ett riktigt spännande och varierande jobb så ni får gärna hålla tummarna att jag får jobbet!Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Påbörjad tavelvägg

  1. Håller tummar och tår för dig. Men det tror jag inte behövs för det där kammar du säkert hem :)Va snyggt det kommer att bli med tavelväggen det ser riktigt lovande ut redan med skyltarna.jag gjorde en mini vägg i ellas rum där jag blandade bokstäver minen och ramar.Det är trixigt att få till det. Men fasik en kul grej att pyssla med. ska bli kul att se hur slutresultatet blir sedan. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s