Hemma hos Linus

Den här helrenoverade tvåan har massivs med annorlunda och roliga detaljer. Den är för närvarande till salu och jag kan tänka mig att nästa ägare kommer att bli belåten med sitt nya hem. Jag fick erbjudandet att komma och fotografera lägenheten då den finns här i Umeå, men tyvärr har min kamera gått sönder i flytten. Tack och lov så ställde Emil upp och fotade så att både jag och ni fick se den läckra lägenheten. Tack Emil! Är ni nyfikna på hur Emil bor själv kan ni kika på hemma hos-reportaget som jag publicerat tidigare.

Har du ett hem som du vill visa upp på Inspirera Mera? Tveka inte att höra av dig via mail@inspireramera.se. Vill du att jag kommer hem och fotar hos dig så går det också att ordna ifall du bor i närheten av Umeå. Jag ska bara se till att laga/köpa ny kamera först.


Linus home
This wonderful renovated apartment have a lot of different and fun details.
It is currently for sale and I can imagine that the next owner will be delighted with their new home. I got the offer to come and photograph the apartment because it is located in Umeå, but unfortunately my camera is broken. Thankfully, Emil offered to photograp so that both you and I can see the gorgeous apartment. Thanks Emil! Are you curious about how Emil lives, you can look here.

Do you have a home that you want to show here? Do not hesitate to contact me via mail@inspireramera.se.Foto: Emil Olsson

0 reaktioner på ”Hemma hos Linus

  1. Åhåhå! Vad roligt – hemma-hos reportage här med?!Jag skriver också sådana! Kika in på min sida: http://calinas.se, där finns också massor av tips på skön interiör, mycket inspiration och personliga pysseltips! Välkommen!Måste förstås kommentera lägenheten också – mycket modern och stylad till tänderna… där bor det en sneakers-festishist – javisst! ;)/C

  2. Hej!Först, tack för alla uppmuntrande kommentarer. Matryoshkadockorna är ett hopplock från IKEA, Lagerhouse, Turkiet och USA. Någon av er kanske vet var man kan köpa RGB LED list med styrdon till ett bra pris, tipps mottages gärna. Ska ha listen till stora ljusboxar som kommer att sitta i taket i min nya lägenheten. /Linus

  3. Glömde att meddela att det inte är glas ovanpå bänkskivan, det är en högglanslaminat med vaxpolerad yta för att bättre klara slitaget som uppstår i ett kök.

  4. Smart skoförvaring. Skulle behövas här med.. Skor kan väl aldrig ha för många av?Har du fått höra något om jobbet än?! Du får gärna skicka ett sms när du fått besked =)

  5. Riktigt snygg lägenhet! Hyllan som garderob och skrivbord, var kan man få tag på en liknande snygg, smart och praktisk förvaring? Skulle vara bra i vårat vardagsrum. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s