Tänk om?

Jag vet fortfarande inte om jag kommer få jobbet som processingenjör. De ringde däremot idag och berättade att de skulle bestämma sig nu till veckan och ringa mina referenser. Oj så spännande! Tack alla ni som håller tummarna för mig


Nu ska jag försöka slappna av och njuta av helgen istället. Idag kommer vi fira att jag fått en spalt i en lokal tidning och så blir det även att fira på söndag då lilla H har sin namngivningsfest. Vi är hans stolta gudföräldrar och så klart goda vänner till H:s föräldrar så det ser vi också fram emot.


För en gångs skull kommer jag bryta trenden att visa inredningsbilder och istället visa vår nya ögonsten. Haha, jag gissar att vi kommer att få slåss om vem som ska köra framöver.


Ha en trevlig helg!

 


What if?

I still do not know if I will get the job as process engineer. They called today and said that they would decide this week and call my references. Wow so exciting! Thank you all for keeping my fingers crossed for me ♥

Now I will try to relax and enjoy the weekend instead. Today, we celebrate that I got a column in a local newspaper and we will be also be celebrating on Sunday when H has his baptism. We are proud to be his godparents and of course good friends to H’s parents so that are we also look forward to.

For once, I will break the trend of showing you interior images and instead show our new car. Haha, I guess we will be fighting over who should drive it from now on.

Have a nice weekend!

 

 


Foto: Blocket.se

 

0 reaktioner på ”Tänk om?

  1. BMW er jo BESTE bilen ! Kjører selv en BMW touring 530 d og er superfornøyd med den og den har samme farge som deres,nemelig Sølvfarget.Masse lykke til ,håper at du får jobben.Ha ei fin ny uke,klem sissel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s