Vill ha

Jag är sugen på att köpa hem mer porslin från Mateus kombinerat i grönt och vitt. Det känns som ett genuint och lite rejälare porslin som kommer att hänga med länge. Tidigare hade vi problem att rymma de stora tallrikarna då de inte rymdes i kökskåpet, men nu i den nya lägenheten har vi ett extra skafferi som fungerar som prylskåp.


I’m tempted to buy more porcelain from Mateus in the combination green and white. It feels like a genuine porcelain that will hang around for a long time. Earlier, we had problems to accommodate the large plates in the kitchen cabinet, but now in the new apartment we have an extra pantry that can hold them. 

 


Foto: Mateus

0 reaktioner på ”Vill ha

  1. Jag har än så länge bara ett grönt Matteusfat, men jag skulle gärna ha mer porslin därifrån. Du har helt rätt i att det känns rejält och hållbart. Kram Anna

  2. Jag har hela servisen i rosa, har nu även börjat samla ihop den gröna. Dom är otroligt vackra och stora och bra fat när man bjuder många!Tyvärr är det tråkigt att dominte går att diska i maskin, då hade jag använt dom varje dag 🙂 Ha en bra dag! /Madeleine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s