No touch

När vi bygger vårt hus så skulle drömmen vara att få installera beröringsfria blandare i badrummen. Det är både ekonomiskt och hygieniskt, desstuom är det roligt med tekniken bakom. Någon som har en liknande hemma? Skulle vara bra att veta om de är så funktionsdugliga som de verkar.


No touch
Our dream is to install touchless faucets in the bathrooms when we build our house. It is both economically and hygienically, in addition the technology behind it is fun. Someone who has a similar faucet at home? Would be good to know if they are as functional as they seem.

 

 

 

 

Foto: Oras
Filmklipp: Youtube

0 reaktioner på ”No touch

  1. Inte tänkte jag så långt när vi renoverade våra badrum. Hade jag gjort det hade jag slagit till. Håller man sig till ett kvalitetsmärke så borde det hålla. Ha det gott.Kram

  2. Sådanna blandare stöter man ju på överallt i på offentliga ställen och jag förstår inte varför jag själv inte har tänktpå att ha sådan hemma. Jag menar de kan ju inte vara så mycket dyrare än de jag köpte till vårt nya badrum (de var ruskigt dyra ;)Du är så otroligt smart 🙂

  3. har typ en sådan, funkar väl bra.. men man kan få vänta en stund på varmvattnet och då måste men "röra runt" med händerna under tiden för att varmvattnet ska spolas fram…lite jobbigt när man tvättar av sig sminket ex…känns även lite onödigt när man ska skölja av typ tandborsten och vattnet står på en extra stund (är ju inbyggd timer..)bara vad jag själv reagerar på!

  4. Problemet är om man har lite avstånd till varmvattenberedaren, vanligt i villaså det tar en stund innan värmen kommer.Då får man stå där och hålla händerna i kallt vattenbrrrr.

  5. Vi har en sådan som sitter i väggen. Det är mitt hatobjekt nr1. Vi renoverade badrummet 08 och då skulle jag bara ha en sån,är det något jag vill göra om så är det just den förbannade kranen. Den startar i tid och otid, du kan inte stå och sminka dig eller borsta tänderna framför tvättstället för då startar den. Dessutom är det alltid ett ganska så högt "knärtande" i själva kranen då den sätter igång. Dom är säkert både billigare och bättre nuförtiden men skulle aldrig rekommendera det i ett privat hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s