Välkomnar hösten

Nu när det är både mörkare och allt kallare ute så är det roligt att göra det extra mysigt hemma. Jag passade på att plocka fram de lila kuddfodralen, de turkosa kivilyktorna och hänga upp en lampa i hörnet. Glödlampan är från Orrefors (light shadows lines) och sprider ett riktigt mysigt sken omkring sig. Jag har trånat efter den länge så igår passade jag på att skaffa den.

På tal om annat så fick jag inte jobbet, de bestämde sig för att rekrytera internt istället. Känns riktigt tråkigt, men vad ska man göra? Lika bra att ta nya tag istället för att deppa ihop. Motgång föder framgång!


Welcome autumn
Now that it is both darker and colder outside it’s fun to make it extra cozy at home. I took the opportunity to use my purple pillow cases, the turquoise kivi-lanterns and to hang a lamp in the corner. The light bulb is from Orrefors (light shadows lines) and spreads a really nice glow around it. I’ve been yearning for it for a long time so I took the opportunity to acquire it yesterday.

Speaking of other things, I did not get the job, they decided to recruit internally instead. That´s really sad, but what can I do? Just as well to continue on instead of moping up. Adversity breeds success!


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Välkomnar hösten

  1. Tjusig lampa! Den spred ett riktigt mysigt sken :)Vad tråkigt att du inte fick jobbet men det låter bra att du fokuserar positivt framåt ändå.Trevlig helg!Kram, Sofie

  2. Det är ändå lite mysigt att det börjar närma sig höst. Tända ljuslyktor och dricka te i soffan…Trist att du inte fick jobbet däremot, håller tummarna för framtiden istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s