Mina projekt

Vi har nu bott i den nya lägenheten i cirka 2 ½ månad och har bland annat fått upp tavlor, gardiner, installerat diskmaskin och fixat med förvaringen. Nu är det äntligen dags att börja med de lite större projekten. Det kommer innebära att vi får köpa en hel del vit målarfärg. 

Projektlistan
1. Måla sminkbordet vitt.
2. Måla den fula brädan i badrummet vit.
3. Måla sängborden som pappa just nu bygger åt oss vita.
4. Tillverka en taklampa till sovrummet.
5. Tapetsera + ny plastmatta i hela lägenheten (tack och lov sköter Bostaden den delen).
6. Dra alla kablar i kabellister.


My projects
We have now lived in the new apartment for about 2 ½ months and we have hung up all the paintings, curtains, got the dishwasher installed and fixed with storage. Now it’s finally time to start with the slightly larger projects. It will mean that we must buy a lot of white paint. 

Project List
1. Paint the white dressing table.
2. Paint the ugly white board in the bathroom.
3. Paint the bedside tables white that dad is building for us right now.
4. Make a pendant to the bedroom.
5. Wallpaper + new vinyl flooring throughout the apartment (thankfully Bostaden is taking care of that matter).
6. Pull all the cables in cable lists.Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Mina projekt

  1. Åh vad härligt med ny lägenhet och kul att fixa! Jag antar att det är hyresrätt eftersom de står för tapetsering och nytt golv? Skönt med hyresvärdar som bryr sig om att hålla fint i lägenheterna. Vår lägenhet totalrenoverades innan vi flyttade in för den var så sliten, jätteskönt verkligen 🙂

  2. Ska bli mkt kul å se när ni "renoverar" och fixar iordning :)Sminkbordet kommer bli super fint som vitt tror jag!funderar själv på att måla om mitt, eller köpa ett nytt. Måste fundera lite.Grattis till att få skriva om inredning i Nöjes magasinet, en bra anledning till att kika i den när man får tag på den! Kalas! 🙂

  3. Hej Sandra, jag har en liten fråga till dig: Hur vill du helst att en inredningstidning ska se ut? Vilken typ av reportage? Bilder, Designers osv?Jag håller med ett projekt arbete och ska skapa en inredningstidning. Jag skulle uppskatta dina synpunkter. 🙂

  4. Frida:Ja det är en hyresrätt. Känns skönt att inte behöva betala eller lägga ner massa tid på att få den renoverad. Förhoppningsvis kan vi bygga hus i framtiden istället.Linnea Tiberg:Vad roligt att du frågar. Jag ska fundera lite så mailar jag dig sen.——————————-Tack för alla kommentarer ♥Resten av svaren har jag skrivit i respektive blogg eller mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s