Snart ett minne blott

Nu har vi varit förbi kvartersvärden och bestämt vilka tapeter vi ska ha i lägenheten. Som väntat var det inte så mycket att välja mellan, men det var betydligt bättre urval än vad det har varit förut. Vi valde samma ljusa gråskala i alla rummen för att binda ihop den öppna planlösningen. 

Kök & vardagsrum får samma enfärgad tapet (riktigt ljusgrå) så att det blir ljust och trevligt. Hallen får en lite roligare tapet med ”slarviga cirklar”, dels för att liva upp och dels för att man inte ser den så ofta att man hinner bli less mönstret. Sovrummet däremot får en mer mönstrad tapet med metallic detaljer.

Tyvärr kan jag inte hitta igen tapeterna på internet, men vi tog några bilder med iPhone som jag kan lägga upp senare. Förhoppningsvis får vi det omtapetserat om en månad och då är alla fula och slitna tapeter ett minne blott.

Ha en trevlig helg! ♥


Soon a distant memory
Now we have visit our landlord and determined the wallpapers to the apartment. As expected, it was not so much to choose from but it was much better selection than there was before. We chose the same tones of gray in all the rooms to bind together the open layout. 

Kitchen & living room have the same wallpaper (very light gray) so that it is bright and nice. Hallway gets a little more fun wallpaper with ”sloppy circles” partly to enliven and partly because you do not see it so often that you have time to get sick of the pattern. The bedroom, however we chosen a more patterned wallpaper with metallic details.

Unfortunately I can not find the wallpapers on the internet, but we took some pictures with the iPhone that I can post later. Hopefully we will get the new wallpapers in about a month and then this ugly and worn wallpaper will be a distant memory.

Have a nice weekend! ♥

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Snart ett minne blott

  1. Åh, vad skönt att få det omgjort. Det blir nog fint med en grå ton, lätt att matcha till. Måste fråga var du köpt blocket med elefanterna? Jätteläckert. :)Ha en fin helg.Kram

  2. Najsigt! Och grått är ju så fint =) Är rätt sugen på att tapetsera de två kvarvarande rummen, tror det blir just tapeter för att bryta av allt det målade.. Kanske vi flirtar med Gudmor och Gudfar inför det projektet 😉

  3. Gleder meg til å se hvordan det blir:) Vurderer å tapetsere litt på soverommet vi også i høst.Den skriveblokken med elefanter på var jo bare så kul!Kan jeg spørre om hvor den er kjøpt? Jeg skal jo til Stockholm om noen uker så kanskje jeg finner den der? Jeg elsker nemlig elefanter,helt gal etter dem:)God helg til deg fra meg!

  4. Åh, vad härligt med nya fräscha tapeter!!! Vi har en del väggar som skulle må gott av det… Vi får väl se när vi orkar ta tag i det. 🙂 Har själv också fått sköna hem idag, men vi får väl se när jag hinner läsa den också… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s