Inspirera Mera som applikation!

Jag blev kontaktad av Nokia som undrade om de fick göra en applikation av Inspirera Mera. Det innebär att ni som har Nokia lätt kan läsa bloggen på era mobiler. Givetvis är appen gratis och finns på Ovi by Nokia, klicka här för att ladda ner den!


Inspirera Mera as an application!
I was contacted by Nokia, who wondered if they could make an application of my blog Inspirera Mera (Inspire More). This means that you who own Nokia cellphone can read the blog on your mobile. Of course the app is free and avaible on Ovi by Nokia, click here to download it!

 

0 reaktioner på ”Inspirera Mera som applikation!

  1. Åh vad smidigt! och vilken osis att man inte har iPhone. Men man kan ju inte ha allt :-)Inredningsintresserad?Kika in på min blogg. Jag har tävling varje vecka där man har chans att vinna vackra produkter från PerfectHome genom att kommentera aktuellt tävlingsinlägg.Ha en fortsatt trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s