Dörrmatta från Mat*ters

Jag har fått möjligheten att testa en dörrmatta från Mat*ters. Jag har länge varit på jakt efter en dörrmatta som inte är för tjock eller av ett sådant material som gör att katterna ser det som en klösbräda. Den här dörrmattan uppfyller både det och ser till att smuts utifrån inte dras in i lägenheten så den kan jag rekommendera.


I have had the opportunity to test a doormat from Mat*ters. I have for a long time looked for a doormat that is not too thick or of a material that makes the cats see it as a scratching post. This doormat satisfy both that and sees to that dirt is not drawn into the apartment so I can recommend it.


Foto: Mat-ters.se

0 reaktioner på ”Dörrmatta från Mat*ters

  1. Ny dörrmatta skulle vi också ha haft, 5-kronors mattorna från Jysk har gjort sitt. Den med blommönstret vore inte helt fel!Kul att brorsbarnet kommit! (Fast lite synd att ni ska åka uppåt, vi hade lösa planer på att bjuda er på middag snart..)

  2. Så coola! Jag sparade hemsidan direkt! Det är precis såna här små detaljer som gör inredning roligt. Att kunna ha sin egen stil ända in till dörrmattor, det är otroligt!Tack för uppmuntran i min förkylning!KramFrida

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s