Parkett-imitation

Vi var och kollade på vinylgolv eftersom vi ska få ny matta i lägenheten. Tyvärr fanns det inte många att välja mellan, det stod mellan ett enfärgat grått golv eller parkett-imitation och eftersom alla tapeter kommer gå i gråskala så valde vi parketten. Den såg verklig ut och hade till och med struktur, men frågan är hur det kommer se ut när de lagt golvet.

En sak är säkert, det kommer att bli stor skillnad här hemma! Om cirka en månad kommer de tapetsera, måla tak, lägga golv samt fixa lite andra småsaker. Då kan vi äntligen fixa med kablarna så de slipper ligga längst med golvet kors och tvärs. Ni kommer givetvis få följa renoveringen på bloggen.


Parquet-imitation
We were out and looked at vinyl flooring because we will get new floors in the apartment. Unfortunately, there were not many to choose from, it was between a plain gray floor or parquet-imitation and because all the wallpapers will go in grayscale we chose the parquet. It looked real and even had structure, but the question is how it will look like when they put it down.

One thing is certain, there will be a big difference here at home! In about one month they will put up the wallpaper, paint the ceilings, put down new floors and taking care of other smaller things. Then we finally can fix the cables so they do not have to lie all over the floor back and forth. Of course you can follow the renovation here on the blog.

0 reaktioner på ”Parkett-imitation

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s