Bloggträff ♥

Nu är det äntligen dags för ytterligare en bloggträff. Förra gången träffades vi i Göteborg och bodde i det superfina Feng shui-hotellet Avalon (läs mer om den träffen här och här). Jag har haft turen att träffa på andra inredningsbloggare vid flera olika events och det är alltid lika roligt!

Denna gång ska vi bo på Scandic hotel Malmen och även om agendan är relativt hemlig än så länge, så har vi fått veta att vi ska få träffa Jon Eliason. Ni känner säkert igen honom från Roomservice på kanal 5 och nu senast Välkommen hem på 3:an. Jag har varit på hans föreläsningen tidigare på en tjejkväll som Bauhaus anordnade i Uppsala och han är riktigt rolig att lyssna på.

Flygbiljetterna är bokade och jag har tagit ledigt från jobbet, så nu hoppas jag att många dyker upp så vi blir ett stort gäng igen.


Blog gathering
Now it’s finally time for another blog gathering. Last time we met in Gothenburg and stayed in the super-fine feng shui-hotel Avalon (read more about the meeting here and here). I have been lucky enough to meet other interior bloggers on several events and it is always fun!

This time we will stay at the Scandic Hotel Malmen and even if the agenda is relatively secret so far, we have been told that we will meet with Jon Eliason. You probably know him from Roomservice on Channel 5 and most recently Välkommen hem (Welcome home) on channel 3. I’ve been to his lecture before on a girls night that Bauhaus held in Uppsala, and he is really fun to listen to.

Airline tickets are booked and I have taken time off from work, so now I hope that many interior bloggers will show up so we will all meet again.


Foto: Ulf samt Sandra Stenberg – Inspirera Mera

0 reaktioner på ”Bloggträff ♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s