Tävla & vinn!

Campadre är skandinaviens första ”Private Shopping Club”. På deras sajt får du unika erbjudanden på eftertraktade varumärken. Mode, heminredning, sport, resor och andra livsstilsprodukter – upp till 70 % under ordinarie butikspris. Just nu finns det exempelvis kampanjer ute från Rosti Mepal, Gant home och SIA.

Svara på frågan ”Vilket varumärken skulle du vilja se i samarbetat med Campadre?” Då har du chansen att vinna ett påslakan och två örngott med mönstret Cape Code Check från Gant home!

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas onsdagen den 6 oktober kl 00.00

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

  1. Jag är gärna med jag också 🙂 Skulle gärna se att dom hade kampanj med Rice eller Green Gate och gärna barnkläder så som Molo, Småfolk och Katvig. Har tipsat vännerna via mail.

  2. Skulle gärna se samarbete med Simple shoes och Hampvaruhuset som gör supercoola och ekologiska kläder av återvunna material som inte lämnar spår i vår miljö.

  3. Jag är gärna med och tävlar om detta fina påslakanset då jag älskar Gant, både vad gäller kläder och heminredning!Ett märke jag gärna skulle se ett samarbete med är Lexington som precis som Gant är ett kvalitetsmärke. Lexington har en underbar kvalitet på såväl handdukar som bäddset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s