Hemma hos Tina

Avskalat, harmoniskt och vackert är några ord man skulle kunna beskriva Tinas hem med. De vackra trädetaljer löper sedan som en röd tråd och livar upp inredningen. Hur fint som helst om ni fråga mig. På hennes inredningsblogg Peppar&vanilj kan du kika på fler bilder. Tack Tina för att du ville vara med!

Har du ett hem som du vill visa upp på Inspirera Mera? Tveka inte att höra av dig via mail@inspireramera.se. Vill du att jag kommer hem och fotar hos dig så går det också att ordna ifall du bor i närheten av Umeå.


Tina´s home
Stripped, harmonious and beautiful are some words you could describe Tina’s home with. Beautiful wooden details runs as a red thread and spice up the interior. Very nice if you ask me. In her interior design blog Peppar&vanilj you can look at more pictures. Thank you Tina for wanting to share!

Do you have a home that you want to show here? Do not hesitate to contact me via mail@inspireramera.se.

0 reaktioner på ”Hemma hos Tina

  1. Vilket snyggt hem! 🙂 Jag har inte följt Tinas blogg hittills men ser ju verkligen att det är något jag borde göra… Jag gillar särskilt växten i gummikorgen. Ett tips att komma ihåg. Ha en skön helg! Kram Anna

  2. Jag håller med er hon har en fin blogg. Härligt att fler hittar dit, för det är alltid roligt med nya bloggtips.Finns det något annan härlig inredningsblogg så får ni gärna tipsa mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s