Tävla & vinn!

Svara på frågan ”Hur många madrasser tillverkar JensenSängar.se årligen?” Då har du chansen att vinna kudden PerfectPillow! (Här hittar du en användbar sida)

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Tips! Just nu kan du vinna en weekend hos Radisson Blu på JensenSängar.se.

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas söndagen den 3:e oktober kl 00.00

0 reaktioner på ”Tävla & vinn!

  1. Mitt svar är 150.000 stycken madrasser årligen.Jag hoppas på att få vinna med tanke på mina nackskador jag har efter en bilolycka jag var med om för ca 3 år sedan. Jag sover sällan bekvämt och skulle behöva nya kuddar och ska även köpa ny madrass. Tack för en fin tävling!

  2. Drygt 150.000 st. (Otroligt många!)Jag behöver en ny då min dunkudde gick sönder i tvättmaskinen! Snacka om lycka när man ska få bort dun som har smetat sig fast i varje skrymsle. :)Ha det gott.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s