Harmoniska sovrum

Sovrum ska helst vara mysiga, ombonade och harmoniska. Man ska därför undvika allt för många intryck eller starka färger som stressar upp en innan man ska sova. Det är därför det är bra att exempelvis undvika ha att ha tv och kontor i sovrummet.

När det gäller tv så är det i och för sig ett råd jag inte själv har följt då vi nyligen skaffade en till sovrummet. Det är något jag lär uppskatta extra mycket i veckan, eftersom jag har åkt på en elak förkylning och kommer tillbringa en del tid nedbäddad i sängen.


Harmonious bedrooms
Bedrooms should preferably be cozy and harmonious. One should therefore avoid too many impressions or strong colors that could stress one up before going to sleep. That is why it is good to avoid having a TV or an office in the bedroom.

In the case of television, it is an advice that I don´t follow myself since we have recently acquired one for the bedroom. It’s something I will appreciate a lot this week, because I have a bad cold and will spend some time tucked up in our bed.


Foto: Vtwonen

0 reaktioner på ”Harmoniska sovrum

  1. Vackra sovrum… Skulle vilja ha någon form av sänghimmel i vårat sovrum men inte för puttinuttigt dock… Känns viktigt med mycket textil också men inte för ryschpyschigt. 🙂 Ombonat men ändå avskalat och avslappnande ska det vara men det kan vara en svår balansgång. Tv i sovrummet är ett måste för mig. Det är det perfekta sömnpillret när inget annat hjälper.

  2. Hej!vill börja med att säga att jag älskar din blogg! Jag har en liten fråga som du kanske kan hjälpa mig med?jag skulle vilja jobba med tapetdesign. Har alltid haft ett stort intresse för just tapeter och uppdaterar mig alltid med alla nya kollektioner från de stora märkena. Älskar olika strukturer och material. Hur ska jag gå till väga för att för att få en fot in i "tapetbranchen"? Utbildningar, lärling?Alla tips är tacksamma!mvhNina

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s