Makeover i sovrummet

Det blev att beställa en Canon EOS 50D tillsammans med objektivet Tamron Objektiv AF 17-50/2,8 DI II SP XR. Nu har kameran kommit så nu längtar jag till objektivet också gör det så jag kan visa er de kommande förändringarna i sovrummet. Förutom att sminkbordet är planerad att få en makeover från ekfanér till vit och att jag vill göra en lampa så har pappa tillverkat två sängbord till oss.

Jag har länge varit sugna på två F-shelfs från Maze international, men då de kostar cirka 3000 kr så bad jag pappa göra två styckna liknande åt oss istället. Måtten är mer anpassade till våra behov så det kommer bli perfekt! Här kommer en förebild på hur det ser ut just nu.

Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Makeover i sovrummet

  1. MakeOvern av soverommet ble kjempefint !Likte den stigen du har stæsjet med.Jeg er også netop ferdig med Makeover av MITT soverom ,da med fargene HVITT og SORT..så ta gjerne en titt inn.Ha ei fin Uke,klem

  2. Frida H:Det kommer nog bli blått framöver, en färg jag inte har inrett med tidigare. Det ska bli spännande att se. Min pappa har jobbat som snickare så han har koll på det där.Kerstin:Senast jag var där (förra veckan) så fanns klädstegarna kvar iallafall.thilde höök:Jajamen det stämmer, visst är hon en bengal. Åh vad mysigt med kullar!Sissel:Vad fint det blev!F1MP:Ja det är synd att de kostar så mycket. Jag är sugen på macroobjektivet, men ska spara ihop lite mer pengar först.——————————-Tack för alla kommentarer ♥Resten av svaren har jag skrivit i respektive blogg eller mail.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s