Renovering av vardagsrummet

I förrgår fick vi ett samtal från vår målare som undrade om han kunde få sätta igång med vardagsrummet dagen därpå. Det var roliga nyheter då vi trodde det skulle dröja cirka en månad innan det var dags. Tidigt på morgonen plingade det på dörren och vid kl 16 så var vardagsrummet både tapetserat och målat (tak, lister och element). Den ljusgråa tapeten blev riktigt fin mot våra vita möbler och gråa soffa. Du kommer få se mer bilder sen eftersom vi måste vänta ett dygn med att börja sätta upp saker på väggarna.

Idag fortsätter renoveringen då vi kommer få hallen och köket tapetserad. Det kommer bli så skönt att bli av med den orangea tapeten i hallen, det kommer bli en underbar skillnad vill jag lova. Här kommer lite bilder från renoveringen.


Renovation of the living room
The day before yesterday we received a call from our painter, who wondered if he could get started with the living room the next day. It was really good news because we thought it would take about one month before it was time. Early in the morning the doorbell rang and at 4 p.m, the living room was both papered and painted (ceilings, moldings and elements). The light gray wallpaper came out really nice against our white furniture and the gray sofa. You will see more pictures later because we have to wait a day with to start putting stuff on the walls.

Today we will get the hall and kitchen papered. It will be so nice to get rid of the orange wallpaper in the hallway. Here are some pictures of the renovation.


Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Renovering av vardagsrummet

  1. Vilken rolig överraskning att arbetet kom igång tidigare än väntat!Slutresultatet verkar bli jätte bra och jag väntar med spänning på flera bilder :)Önskar dig en trevlig fortsättning på dagen! KRAM

  2. J: Ja det är en fröjd att se på när målaren jobbar för fort går det. Hade nog tagit 100 gånger så lång tid om jag tapetserat.Iris:Ja det är riktigt roligt att renoveringen satte igång tidigare. På fredagkväll kommer alla rum vara tapetserade. Dessutom kommer de och tar luckorna till köket idag för att sprutmåla om dem. Sarah:Ja det känns verkligen som en nystart! Vi passade på att provhänga allt medan vi hade de gamla tapeterna och tagit måtten så nu är det bara att hänga upp tavlorna igen.Alexandra:Oja verkligen! Roligt att du gillade soffan, den har blivit en favorit här hemma.Frida H:Ja det blev stor skillnad jmf med de gamla tapeterna.Paula och anonym:Ja det var en underbar överraskning! Det kommer massvis med bilder framöver.Snusans inredningsblogg:Verkligen! Det hade tagit betydligt längre tid om jag hade försökt mig på att tapetsera och lika bra hade det inte heller blivit.Anne:Ja det är en av fördelarna med att bo i hyresrätt, men drömmen är ju att ha hus även om det tar längre tid.Christin:Ja det är tur jag har tagit förebilder för går fort att vänja sig vid det nya.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s