Min inredningsspalt

Nu har min inredningsspalt för första gången blivit publicerad i Nöjesmagasinet City. Det känns både overkligt och riktigt roligt! Vill du läsa min spalt så finns den tillgänglig på nätet, klicka här och kika på sidan 52 så hittar du igen den.


My interior column
My interior column has been published for the first time in the magazine Nöjesmagasinet City (Entertainment City). It feels both unreal and really funny! You can read my column if you want because it is available online, click here and look at page 52 to find it.

Kollage: Sandra Stenberg – inspireramera.se
Foto: Nud Collection samt Nöjesmagasinet City

0 reaktioner på ”Min inredningsspalt

  1. Du fick till spalten bra =) Angående lampa kanske vi ska ha en gemensam pysseldag, behöver en lampa till H´s rum och funderar på en såndär rund sak.Är ni laddade inför lördag? Ska bli såå skönt att få ordning i hallen igen, just nu är det KAOS!

  2. Häftigt! Jag ska oxå in o läsa 🙂 Jag har sånna där lampor med tygsladd liggandes hemma i väntan på att komma upp. Tyvärr va det inte bara o koppla in dem för det va ingen ström i sladdarna där jag hade tänkt ha dem så det dröjer nog innan vi blir färdiga till o fixa till det.

  3. Camilla:Tack! Det är ju inredning som jag brinner för så det var ingen fråga om saken.room by sofie:Ja det känns riktigt stort! Känns väldigt nytt för mig att bli skribent trots att jag skriver om inredning varje dag på bloggen.Tess:Vad roligt, hoppas du gillade den.Susihus:Oja det finns inget roligare. Ha det så bra du också.Hvite tulipaner:Tack, vad roligt att du gillade den!Snusans inredningsblogg:Vad glad jag blir att du tycker det blev bra. Jag kan tänka mig att det inte är lätt att planera elen för hela huset. Härligt att du tänker på mysbelysningen redan nu!J:Men du vilken bra idé, jag har gärna en pysseldag med dig. Oja laddad är jag allt, är bara lite orolig att jag är alldeles för förkyld, vill ju inte göra H sjuk.Lilla jag:Tack tack!Cornelia:Ajdå synd att det inte var ström i sladdarna, hoppas att det går att ordna. Kan tänka mig att det kommer att bli mysigt.Frida H:Tack! Hihi roligt att du ville läsa min spalt, hoppas du gillade den också!Irene:Tack, det tar jag som en stor komplimang!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s