Pallar som inredningsdetalj

Ikeas pall Karljohan skulle jag gärna ha här hemma och på den skulle jag stapla en stor hög av mina inredningstidningar. Hur snyggt som helst! Enda problemet är att jag inte kan hitta någon plats för den, så jag får fortsätta att sukta efter snygga pallar på nätet och i inredningstidningar istället.

På tal om renoveringen som pågår för fullt här hemma, så är det i skrivande stund enbart sovrummet som återstår dessutom är luckorna i köket bortplockade för sprutmålning. Förändringen är total trots att våra saker ligger huller om buller just nu. Givetvis kommer det komma upp bilder så ni får se själva.

Trevlig helg!  ♥


Pallets as interior detail
I would like to have the Ikea stool Karljohan here at home and on it I would like to stack a pile of my interiors magazines. Gorgeous! The only problem is that I can not find a place for it, so I will continue to look at stylish stools on the web and in interiors magazines instead.

Speaking of the renovation that is in full swing here at home, the bedroom is the only room that remains. The kitchen cabinets is also removed so they can be spray painted. The change is total, even though our stuff is scattered all over the place right now. Of course, it will show you pictures so you can see for your self.

Have a nice weekend! ♥

0 reaktioner på ”Pallar som inredningsdetalj

  1. Här går det också framåt, fast inte i lika rasande fart =) Laserade panel till efter 12 på natten, man får passa på när F är hemma och kan hålla koll på H. Äsch då, vill den inte ge sig, förkylningen? Är du rå-risig så behöver ni ju verkligen inte känna att ni måste masa er ut hit och tapetsera, men jag håller tummarna för att du kryar på dig under dagen =)

  2. Håller med om att det är snyggt. Hos oss tenderar det att bli så himla rörigt att den lätt skulle bli en allmän avlastningsyta, för både det ena och andra. En dag kanske…

  3. J: Vad duktiga ni är med att jobba på hemma. Det blev riktigt fint i hallen!Sofia: Ja det är lätt hänt att man ställer av saker på en pall av bara farten.Châtaigne:Roligt att höra, du är hjärtligt välkommen!Ylva:Ja det kan jag förstå, det är så fint med pallar!milla-andante:Haha, ja man kan ju tycka det men hittills har jag inte lyckats hitta ett endaste ställe där jag skulle kunna sätta den.Anne:Vi har just fått två superfina sängbord som min pappa gjort åt oss, annars var det en bra idé.Hanna:Haha ja precis! Visste inte att det kom från Alfons Åberg.Mickan:Ja verkligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s