Bloglovin-ikon av Isa

Jag har tidigare tipsat om bloglovin-ikonen som Liselotte Watkins har gjort. Nu har även duktiga Isabelle Norman Sällström med företaget Isa Form gjort en läcker ikon som du kan ladda ner till din bloggen. Här beskriver hon hur man gör för att lägga till ikonen.

För er som inte vet så är Bloglovin ett program där man kan prenumera på sina favoritbloggar. Där ser man genast om någon av bloggarna har blivit uppdaterade. Det är väldigt smidigt och tidsbesparande. Jag skulle inte klara mig utan med andra ord! Jag tog med en bild så ni får se hur det ser ut.

Vill du följa min blogg kan du klicka på ikonen i högermenyn eller genom att klicka här. Då har du garanterat full koll på allt roligt som händer här på Inspirera Mera.


Bloglovin-icon made by Isa
I have previously wrote about the bloglovin-icon that Liselotte Watkins has done. Now the talented Isabella Norström who owns the company Isa Form has made a cool icon that you can download for your blog. Here she describes how to add the icon (in swedish).

For those of you who do not know, Bloglovin is a program where you can subscribe to your favorite blogs. There you can immediately see if any of the blogs have been updated. It is very convenient and timesaving. I could not do without in other words! I took a picture so you can see how it looks.

If you want to follow my blog, you can click on the icon in the right menu or by clicking here. Then you’re guaranteed full control of all the fun that is happening here at Inspirera Mera.


 

0 reaktioner på ”Bloglovin-ikon av Isa

  1. Snusans inredningsblogg:Ja precis, jag skulle inte alls kunna följa lika många bloggar utan.Tess:Det håller jag med, hon är duktig Isa.Lina:Vad roligt att höra! Din ikon är riktigt fin. Har du gjort den själv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s