Sovrumsrenovering

Det är alltid lika roligt när mina läsare mailar, vare sig det handlar om frågor, en hälsning eller bilder hemifrån. Detta mail kom från Johanna (Lionfish) som ville visa renoveringen av deras sovrum. Istället för ljusblått så valde de jordnära och mer harmoniska färger. Vilket härligt lyft det blev!


Bedroom renovation
It’s always fun when my readers e-mailing, whether it is questions, a greeting or pictures from home. This email came from Johanna (Lionfish) who wanted to show the renovation of their bedroom. Instead of pale blue they chose earthy and more harmonious colors. I really like the result!


Foto: Johanna – Lionfish

0 reaktioner på ”Sovrumsrenovering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s