Önskelista

Jag tycker om att drömma mig bort och ofta hamnar tankarna på olika inredningssaker jag gärna skulle vilja ha här hemma. Några av drömobjekten är Arne Jacobsens designade AJ-lampa, apan designad av Kay Bojesen (säg gärna till om du har en till salu), rosa kivilyktor från Iittala (nej man kan inte ha för många ljuslyktor), den svarta jordgloben och porslin från Mateus.

Vad är din absoluta favorit just nu? Jag är dessutom väldigt nyfiken på vem du är som brukar kika in här på Inspirera Mera. Jag har nämligen en undersökning i menyn till höger (under annonserna) som du gärna få svara på, det är 10 frågor och du är helt anonym.

Sedan vill jag passa på att tacka för alla underbara kommentar! ♥ Har du ställt en fråga bland kommentarerna som jag inte svarat på finns det en risk att jag missat den. Mejla gärna på mail@inspireramera.se så ska jag försöka svara så fort jag har möjlighet.


My dream list
I like dreaming and often my thoughts end up on various interior stuff that I would love to have at home. Some of my dream objects are Arne Jacobsens AJ-lamp, the monkey designed by Kay Bojesen (please tell me if you have one for sale), pink kivi lanterns from Iittala (no you can not have too many lanterns), the black globe and porcelain from Mateus.

What is your favorite right now? I’m also very curious about who you are that visit my blog Inspirera Mera (Inspire More). I have a survey that is located in the menu to the right (below the ads) that you can answer if you like to, there are 10 questions and you are completely anonymous.

I also want to thank for all the wonderful comments! ♥ Have you made a question in the comments that I have not responded to, there is a risk that I missed it. Email me at mail@inspireramera.se and I’ll try to answer as soon as I can.

Foto: Artdecodesignshop, Danskdesign, Iittala, Jordglob.se och Mateus

0 reaktioner på ”Önskelista

  1. jag vet fortfarande inte vad jag har för stil hmm..jag gillar lite av ditten o datten känns det som..det jag vet att jag gillar är Ittala och Mateusplus mycket merkram Åsa

  2. Underbara saker du önskar dig Sandra! Mateus porslin står högt upp på min önskelista med. Tur man har både jämn födelsedag och julafton i samma månad 🙂 hehekramar

  3. Jag behöver också fler Kivi-lyktor. Hm..borde kanske också uppdatera min Önskelista på bloggen – har mest dreglat på dyra märkeskläder istället på sistone.

  4. Många guldkorn i din önskelista.Kivilyktorna i rosa och AJ lampan skulle gärna få flytta in hos mig också :)Roligt initiativ med undersökningen förresten, vill bara poängtera frågan "Var bor du?" (eller hur den löd?) att man kan bo utanför Sverige också. Jag bor bland annat i Finland och är en trogen läsare av din blogg. Bara så du vet :)KRAM

  5. Kay Bojesens apa har stått med på min önskelista de senaste jularna och gör det i år också. Lite som den där Ponnyn man alltid skrev längst upp på listan då man var barn – man kunde ju aldrig veta, bäst att ta med den för säkerhets skull. Men AJ lampan skulle också gärna få flytta in hos mig också! Annars står en ny soffa väldigt högt upp på listan just nu! : )

  6. Jag har nästan överdoserat på kivilyktor. Det behöver jag inte med andra ord. Apan älskar jag också och ja den där underbara lampan får gärna flytta hem till mig också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s