En helg i Stockholm

I morgon drar äntligen bloggträffen igång som även denna arrangeras av Trendgruppen, Trendenser och Milk. Det kommer bli en given succé med andra ord! Omkring 25 inredningsbloggare kommer träffas och besöka bland annat Hammarplast, SCA, Orrefors och Happy Homes. Det blir även föreläsning av Jon Eliason och Stefan Nilsson, som grädde på moset kommer vi dessutom få att bo på Scandic Malmen.

Fast jag reser ner till Stockholm redan idag för att passa på att umgås med det härliga paret M & M, som tyvärr bor alldeles för långt bort i vårt tycke. Jag lämnar datorn hemma så ni kommer få en uppdatering av träffen på tisdag, givetvis kommer det uppdateras med andra inlägg under helgen.


A weekend in Stockholm
Tomorrow
it’s finally time for the blog gathering that is arranged for the second time by Trendgruppen, Trendenser and Milk. There will be a certain success in other words! Around 25 interior blogger will meet and visit Hammarplast, SCA, Orrefors and Happy Homes to mention some. There is also a lecture by Jon Eliason and Stefan Nilsson. To top it off, we will all stay at Scandic Malmen.

Though I travel to Stockholm today already to spend time with the lovely couple M & M, who unfortunately live too far away to our liking. I leave the computer at home so you will receive an updated briefing on Tuesday. Of course, the blog will be updated with other posts over the weekend.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”En helg i Stockholm

  1. åhh så spännande med bloggträff och en massa aktiviteter. Hoppas på att få se massor av bilder från er träff Önskar dig en underbar helgKramar Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s