0 reaktioner på ”Barnrum

  1. I love it! 🙂 Härligt med inspiration till barnrum men samtidigt så får jag en känsla av att alla dessa fräscha barnrum som är så stilrena kanske är mer för oss vuxna? Som min kära mor sa till mig (då hon ville sätta upp en stor nalle puh affisch mitt på väggen och jag sa nej), "sluta inred kaspers rum som du vill ha det".. å det är ju sant! Man måste nog försöka göra lite 50/50.. Men måste ju avsluta med att säga att jag älskar svamp-stolen, den färgglada mattan och paraply-mönstren på lampan o gardinen, så jäkla fint! 🙂 Fortsätt med barn-inspiration för snart ska vi ju göra iordning Charlies rum! 🙂

  2. Snart ser barnrummet i USA ut så där inrett in i minsta detalj bla med dalahästar i olika storlekar."Lillan" kommer nästa månad.

  3. Instämmer lite i Ciccis kommentar, för tanken har slagit mig =) Skitfina rum, men det känns inte alla gånger som att ett barn bor där…men väldigt praktiskt med vitt när man vill rita något snyggt på väggen med sina nya kritor =D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s