Scandic Malmen

Nu är jag hemma efter en händelserik helg med mycket skratt, trevlig sällskap och intressanta diskussioner. Inspirationen är på topp och jag ser redan fram emot nästa Formforum träff.

Först ut kommer ett inlägg om hotellet vi bodde på, sedan får du läsa lite om besöken och föreläsningarna vi hann med. Scandic Malmen har tidigare haft smeknamnet ”Sunkmalmen” så mina förväntningarna var inte så stora, men till min förtjusning var rummen riktigt fina. Blev lite förälskad i både kontorslampan, sänggaveln och den härliga fotöljen.


Scandic Malmen
Now I’m home after an eventful weekend with lots of laughter, good company and interesting discussions. Inspiration is at its peak and I’m already looking forward to the next Formforum meeting.

First up is this post about the hotel we stayed at, later you read some about the visits and lectures we had. Scandic Malmen use to have the nickname ”Sunky Malmen” so my expectations were not that great, but to my delight the rooms were really nice. I feel a little bit in love with both the office lamp, the headboard and the lovely armchair.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Scandic Malmen

  1. Ja vilka otroligt härliga dagar vi har haft! Jag tror du valde rätt flyg hem, vårt blev nästan 2 timmar försenat så jag och mina fötter känner oss lite slitna idag men jag är så fylld av inspiration att det inte gör något! Vi hörs!

  2. Hej!Ja det var verkligen ett snyggt hotell och jag blev positivt överraskad över allt annat de hade att erbjuda!Jättekul att få träffa dig och alla andra 🙂 Hoppas att det blir snart igen!Kram Vanja.

  3. Gud så härligt rum!jag har jobbar somfrukostvärdinna på Malmen för flera flera år sedan och då såg rummen inte ut så där.Härlig fondvägg & stolen…yummie,min favorit.Var den inte fastkedjad? hi,hi.ser framemot bilderna på ditt sthlm besök,kram!

  4. Snajsigt hotellrum! Första gången jag ser en sån "vågad" tapet i ett hotell, det brukar ju annars vara neutralt i överkant.Hur har ni det i helgen, sugna på att bli bjudna på käk?

  5. Hej svejs!Här inna har jag inte varit, vilken härlig och underbar blogg du har, den här gillar jag1Och vad härligt att få se hur det ser på på malmen, däe var jag och festa i helgen! skyst ställe att festa på! Här ska jag titta in flera gångerKram kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s