Vinst, vinnare och drömmar

Jag hade turen att vinna två vattengröna kivilyktor av Iris med bloggen Inredningskaos. Perfekt då jag verkligen gillar dessa lyktor och har lite för många för att med gott samvete kunna köpa några fler. Måste ju passa på att berätta att Iris just startat sin webbshop, Iriskonst, där hon säljer sina illustrationer. Härligt med folk som följer sina drömmar! 

På tal om drömmar så har jag börjat följa en av mina egna. Jag har nämligen börjat utbilda mig till Grafisk Formgivare på sidan av mitt jobb och företag. Så nu är det verkligen fullt upp här hemma, men roligt är det!

För att återgå till vinster och tävlingar så har två vinnare blivit korade. Stort grattis till Leif som vann mjölkskummaren från OBH Nordica och till Anna-Carin som vann bäddsetet från Gant Home som Campadre sponsrade! Återkommer så fort vinnaren till kudden har blivit utsedd.


Win, winners and dreams
I was fortunate to win two water green kivi-lanterns of Iris with the blog
Inredningskaos. Perfect because I really like these lanterns and have a few too many to have a good conscience to buy some more. Must also take this opportunity to announce that Iris just started her shop, Iriskonst, where she sells her artwork. Great with people who follow their dreams! 

Speaking of dreams, I have started to follow one of my own. I have begun to educate myself to be Graphic Designer on the side of my job and my company. So now it’s really busy here at home, but it’s fun!

To return to wins and competitions two winners have been crowned. Congratulations to Leif, who won the milk frother from OBH Nordica and to Anna-Carin who won bed set from the Gant Home, that Campadre sponsored! I’ll be back as soon as the winner of the cushion has been appointed.

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vinst, vinnare och drömmar

  1. Ja man måste lyssna till sina drömmar och våga satsa. Inte så lätt alla gånger… Kul att du börjat utbildningen! Jag funderar också på något liknande men har av olika anledningar inte kommit till skott. Det är ju så mycket som ska klaffa i vardagen… Att läsa om andra som går den väg de vill gå ger en verkligen en välbehövlig liten spark i baken. :)Kram!

  2. Åh vad härligt att du följer en av dina drömmar! Lycka till! Blir jättenyfiken på utbildningen. Berätta gärna mera!!STORT grattis till din vinst & till vinnarna i dina tävlingar! Hoppas att du får en bra dag!KRAM!

  3. Vad spännande att du håller på att förverkliga din dröm. Lite extra kul att det är en (ganska ny) dröm för mig också! Vore superkul om du vill berätta lite mer!Kram!

  4. Susanne:Vad roligt att höra! Ja det inte alls lätt alla gånger att få vardagen och drömmarna att gå ihop. Hanna:Ja jag läser utbildningen här i Umeå fast på distans. Viktoria:Jag läser utbildningen på distans via Miroi och har min kontaktperson här i Umeå. Har just börjat så det ska bli spännande att se vad man tycker.Sofia:Ja det är riktigt spännande, speciellt då jag planerar att öppna webbshop inom en snar framtid.Kristin:Vilket härligt motto att leva efter!Cornelia:Tack för de uppmuntrade orden!Anna Caroline:Tack, roligt att höra! Jag läser på distans.Jenny:Tack! Åh vad roligt att höra, vad är det för utbildning?Irene:Det har du så rätt i!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s