Ett mirakel

Vi var hemma i Piteå över helgen och då passade jag på att ha en fotosession med min underbara brorson. Han var så go och glad att det slutade på cirka 400 bilder som nu ska redigeras och skickas till min bror och hans fästmö. För er som undrar så blev det till sist en Canon EOS 50D och hittills är jag riktigt nöjd med den. 


A miracle
We were home in Piteå over the weekend and then I took the opportunity to have a photo session with my wonderful nephew. He was so nice and happy that it ended at around 400 pictures which will now be edited and sent to my brother and his fiancee. For those of you who are wondering, I finally choose a Canon EOS 50D and so far I am really happy with it. 

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ett mirakel

  1. Åh, kameran får definitivt inte vila mycket när man har söta bäbisar och djur i närheten! Måste ta mig till stan snart och köpa ramar till H-förstoringarna..

  2. Maria:Ja han är världens mysigaste!Laura:Ja man blir lätt beroende. Nu suktar jag efter ett macroobjektiv!Stämningsfullt:Åh vad gullig du är, tack!Anna:Ja det är svårt att misslyckas med ett sådant underbart motiv 🙂Frida:Tack, vad snällt av dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s