Förvandlingen

Då jag jobbar natt och har haft hantverkare hemma under dagen så har det inte blivit så mycket sömn under renoveringen av lägenheten. Men det har absolut varit värt det! Från en sliten lägenhet med tapetfärger som orangea, gult och beiget till en fräsch lägenhet i ljusa enhetliga färger. Kolla in före och efterbilderna, visst blev det en viss skillnad?

Nu är det tack och lov bara kvar några enstaka detaljer att fixa, men vi har stött på ett problem. Vi vill ha kabellister som måste gå längst taket på vissa ställen. Problemet är att det är betongväggar överallt. Vi vill inte klistra fast dem eftersom vi skulle skada tapeten alldeles för mycket om de måste tas bort då vi flyttar. Har du något bra tips?


The transformation
Because I work night and the craftmen has worked at home during the day, it has not been much sleep for me during the renovation of the apartment. But that has absolutely been worth it! From a worn-out apartment with wallpaper colors like orange, yellow and beige to a nice apartment in a bright uniform color. Check out the before and after pictures, some difference huh?

Now it’s thankfully only a few details left to fix, but we have encountered a problem. We want cable strips that have to go along the ceiling in some places. The problem is that there is concrete everywhere. We do not want to glue them because we would damage the wallpaper too much if they have to be removed when we move. Do you have any good tips?

Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Förvandlingen

  1. Oh My god!! Vilken skillnad. Blir ju ganska avis om vi säger så. Hoppas vi har samma tur i nästa lägenhet. Vill också ha nytt golv som ni har. 🙂 gör ni något speciellt på lördag? Kram

  2. Hej. Det går att klistra mot taket om det inte är allt för knottrigt, det har jag gjort, däremot kan man behöva ha lite fästhjälp tills den riktigt satt sig (tex en tejpbit) och att man väntar ett tag med att dra kablarna. Lycka till hur det än blir.

  3. Vettan:Tack! Ja tyvärr så går vi om varandra hela tiden då vi jobbar så olika tider. Det är bara på helgen vi har tid att träffas. Snart har vi tänkt fara utomlands och bara ta hand om varandra.Kerstin:Det var precis det jag ville uppnå med tapeten. Kändes väldigt spännande att se resultatet för det är så svårt att föreställa sig när man ser de små provbitarna. Tack och lov så blev vi nöjda båda två!Linas:Tack, vi blev väldigt nöjda! Nu är det nästan svårt att föreställa sig hur det såg ut när vi flyttade in. Det går fort att vänja sig vid det nya 🙂Jenny, Sofie, Tess, Jenny, Malin, Maria, Stämningsfullt, Anette och Lilla jag:Tack! Ja det känns verkligen som ett helt annat rum speciellt då vi flyttade sängen närmare väggen och fick mer utrymme vid garderoberna.Anna:Filten finns att köpa på Ikea. Tycker den är riktigt skön så den kan jag rekommendera.Catarina:Jo det nya golvet gjorde mycket. När de nya tapeterna (ECO Decorama EasyUp) hade kommit upp så såg det gamla golvet ännu värre ut så det var skönt vi fick byta det också. Isabella:Ja visst blev det stor skillnad. Vi får se till att bjuda hem er snart så ni får se hur det blev.Viktoria:Vad snyggt att ha den som fondtapet!Cornelia:Ja precis det blir en hel del begränsningar med vad man kan ändra på när det är en hyreslägenhet. Man får se det som en utmaning helt enkelt 🙂House of Jammi:Det är alltid lika roligt! Vi gillade planlösningen och läget och när vi fick höra att vi skulle få göra om allt tackade vi fort ja till den 🙂Petra:Tack för tipset, det är precis det vi har gjort där vi har kunnat 🙂

  4. Så fint ni har fått det! Kan ni inte sätta små dyckert i taket, vet dock inte hur stora eller synliga hål det blir men det är kanske bättre änatt klistra upp dom. (Får nog be sambon att göra sådana sängbord :).)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s