Ny almanacka

Kunde inte låta bli att beställa ytterligare en almanacka från personligalmanacka.se eftersom jag är så nöjd med min nuvarande. Det blev samma design och utförande, men en ny storlek. Nu kan man nämligen beställa i mindre storlek och det passar mig bättre med tanke på att jag släppar med den överallt.

Den gamla går snart ut (visst går tiden snabbt?) och då jag fick ett erbjudande om 5 % rabatt så var det lika bra att slå till då jag ändå skulle köpt en ny för eller senare. Om du skriver in erbjudandekoden M-BKGV-JHXX (t.o.m den 19:e november) så får du också den rabatten. Tyvärr fungerade koden bara en gång, tack Zandrah för upplysningen.


New calender
Could not resist ordering a second calender from personligalmanacka.se because I am so happy with my present. I choose the same design and execution, but in a new size. Now you can order it in smaller size and that fits me better, given that I bring it with me everywhere.

The old expiring soon (time certainly passes quickly) and I got an offer 5% discount so it was better to order it now because I would have purchased a new calender sooner or later.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ny almanacka

  1. Jättefin kalender!Själv är jag sugen på den med flugsvampar. Men tyvärr funkade inte din kod. Det kommer upp ett meddelande att den redan är använd, så det var nog en sån kod som bara funkar en gång.

  2. Mmmm, de är så fina! Har kört på personlig almanacka i två år och det blir garanterat ett tredje! 😀 Är supernöjd men vet inte vilken modell jag ska ta än…

  3. Förresten, vad tycker du om den här mindre storleken? Är den ok att skriva i eller känns den pluttig? Jag har bara sett den andra storleken förut och den känns ju lite väl stor, samtidigt som jag får för mig att det måste va ganska lite plats att skriva på i den mindre.

  4. Men ååh, synd att jag beställde en ny igår, annars hade jag också tagit rabatten!=) Men den är underbar, har haft den i flera år!

  5. Åh nej. Jag som hade grymt svårt att välja kalender för 2011. Det fick bli en "nästan bra" tillsist. Jag hade ju glömt bort den där!! Det är ju en sådan jag vill ha 😦

  6. Fint! Synd att jag är så hopplös på att använda kalender..Hur blir det för er i helgen, får vi äran att bjuda tillbaka eller får ni besök?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s