Inredningsspalten

Min spalt har bytt namn från Inspirationsspalten till Inredningsspalten (sida 56) och denna gång tipsar jag om hur man med enkla medel gör om hemma på ett ekonomiskt och miljövänligt sätt. Har du något önskemål om vad nästa spalt ska handla om så tipsa mig gärna.


My Interior column
My column has been renamed from the Inspiration interior column to the interior column (page 56) and this time I give advises about how, by simple means, you can redecorate your home in an economically and environmentally sound manner. Do you have any preferences about what the next column will be about please tell me.

0 reaktioner på ”Inredningsspalten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s