Före och efterbilder – sminkbordet

Nu är sminkbordet äntligen färdigt och fått sitt sista lager vit färg. Det har tagit betydligt längre tid än jag trodde då det blev uppehåll för de nya tapeterna och golvet, men det var det värt. För er som är intresserade kommer jag sätta ihop en guide för hur man målar på fanér och publicera på bloggen inom en snar framtid.


Before and after pictures – the dressing table
The dressing table is finally finished and received its last layer of white paint. It has taken much longer than I thought when it came to pause for the new wallpaper and floor, but it was worth it. For those of you who are interested, I put together a guide on how to paint on veneer and publish on the blog in the near future.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

22 reaktioner på ”Före och efterbilder – sminkbordet

  1. Åh, vilket lyft! Kul att få se hela förändringen – allt från bord till golv och tapet. Ser verkligen fram emot att få läsa din guide om hur man målar på fanér också.

  2. WOW så fint det blev! Vilken skillnad!!! Snyggt med den mörka glasskivan! Så duktig du är!Själv har jag bara "byggt" ett litet minikök åt minifolk och lagt upp på bloggen! Hehehe..Må gott! Kram kram

  3. Elisabet:Vad härligt att höra, då ska jag se till att göra guiden så fort jag får lite tid över.Mirka:Javisst blev det en liten skillnad. Det är så skönt att slippa golvet och den fula tapeten!Susanne, BlomsterDesign, Mickan, Tess, Caroline, Åse:Tack! Jag kan inte annat än hålla med 🙂J:Ja det blev en total makeover 🙂 Det har jag längtat efter sedan vi flyttade in. Synd att det inte blev någon färg över annars hade du fått den av mig till din hallspegel.Kerstin:Ja det är lyxigt att göra sig i ordning på morgonen. Tidigare var det smockfullt i badrumsskåpet, inte alls lika mysigt.Anna:Är du sugen på en likdan sminkhörna så är allt köpt på Ikea.Isabella:Haha njaa jag skyller på att färgen tog slut 🙂Linda:Ja visst blev det? Jag ska försöka skriva guiden till nästa vecka. Laura:Tack, du är alltid så gullig! Vad läckert med ett minikök, det kan jag tänka mig är populärt!Frida:Tack! Visst hade du bott i en likadan lägenhet? Mer bilder kommer framöver kan jag lova.Cornelia:Tack vad roligt att höra! Guiden kommer senast nästa vecka. Heidi:Thanks! It´s so nice to finally be finished with the bedroom. Next project is the store with is in total chaos at the moment.

  4. Kjempefint! Sminkebordet er fra Ikea ikke sant?Vi har kun Ikea-møbler på soverommet, de var i fargen mellombrun (rødbrun), men jeg har malt alt i hvitt 🙂 Ikke vanskelig i det hele tatt!Bilder kommer etter hvert:)Ha en fin onsdag!Klem

  5. Ping: Den perfekta sminkhörnan! | Paivy

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s