Mysiga kakelugnar

Även om jag längtar efter att få bygga en funkisvilla tillsammans med Tommy, kan jag inte låta bli att snegla på de vackra gamla lägenheterna som ofta dyker upp på försäljning. Förutom de höga fönsterna och härliga trägolven så fastnar jag ofta för kakelugnarna. Även om de inte fungerar så ser det så mysigt ut med tända ljus inuti.


Although I longing to build a house with Tommy, I can not help but ogle at the beautiful old apartments that often pops up for sale. Besides the high windows and lovely wooden floors I often fall in love with the stoves. Even if they do not work it looks so cozy up with lighted candles inside.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Mysiga kakelugnar

  1. Superfina kakelugnar! Gillar också gamla lägenheter, men ett nybyggt hus står allra högst upp på önskelistan! Tänk att få det precis som man själv vill!Ha en härlig dag!

  2. Jag & min man ska köpa en braskamin till vårt vardagsrum fast det blir inte förrän nästa år (vinter) när plånboken fyllts på.Både jag & min man är från Piteå =)

  3. Ja visst är dom mysiga de där gamla lägenheterna. Gillar den översta bilden där de mixat lite modernt med det gamla…Blev supernostalgisk nu. Jag bodde i en sådan lägenhet i två år. 3:a med stora fönster, kakelugn i varje rum och gammal vedspis i köket. Grönskande, insynsskyddad innergård med äppelträd och bärbuskar trots att det låg mitt i centrum… Suck… Det var tider det… :)Kram!

  4. Åhh en middag kanske man skulle bjuda på:) vem blir inte glad av en god tre rätters middag? :DSå mysigt med kakelugn och äldre lägenheter! Dets tår högt upp på min önskelista nästa gång jag byter boende!

  5. Så fina de är. Det är när man ser såna man vill ha en gammal lägenhet med minst en gammal kakelugn. Men jag trivs bra med mitt boende så jag vill inte byta. :)Ha en fin dag. Kram

  6. Sofia:Ja det är verkligen en dröm! Vi har hittat huset vi vill bygga och området, nu gäller det bara att få ihop pengarna till det. Tur vi trivs här för det lär ta ett tag 🙂Angelica, Karin:Tack, vad roligt att höra!Anna:Härligt med pitebor! Både jag och Tommy kommer också därifrån. Vad mysigt med braskamin, det skulle jag gärna ha i vårt blivande hus.Lina K:Ja visst är det mysigt!Susanne:Åhh vad härligt det lät. Har du kvar några bilder från den tiden?Kerstin:Samma här, men ibland är det härligt att drömma sig bort 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s