Nytt till badrummet

Har länge trånat efter soptunnan VIPP 14 och när jag såg att Svenssons i lammhult hade sänkt priset en smula så kunde jag inte låta bli. Haha, det är nog inte många som skulle bli exalterad över en soptunna så jag gissar att jag blivit inredningsskadad med åren.

Visste i och för sig att det skulle bli ett köp för eller senare så jag grämer mig inte allt för mycket. Istället blir det att strycka den från min önskelista.


New to the bathroom
I have for a long time wanted to buy the bin VIPP 14 and when I saw that Svenssons i lammhult had lowered the price a little I could not resist anymore. Ha ha, there are not many people would be excited about a bin so I guess I have become interior-damaged over the years.

I knew that I would buy it sooner or late I’m not in that much remorse. Instead it will be removed from my wish list.

0 reaktioner på ”Nytt till badrummet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s