Kärlek ♥

Helgerna har blivit väldigt viktiga för mig och Tommy den senaste tiden. Det är nämligen den enda gången vi ses längre än ett par timmar i sträck under hela veckan. Det är den stora nackdelen med att jobba natt medan Tommy jobbar på dagarna.

Den här månaden går däremot mitt vikariat ut och vad som händer efter det har jag ingen aning om. Allt är möjligt, samtidigt är det rätt så läskigt att vara utan jobb. Drömmen skulle ju vara att få jobba med inredning, så har du något tips på jobb att söka skulle jag vara evigt tacksam!

Idag får vi besök av större delen av min familj som kommer ner och hälsar på. Det ska bli roligt att visa vad som har hänt här hemma sedan sist och få tid att umgås med varandra.

Trevlig helg! ♥


Love ♥
The weekends have become very important to me and Tommy recently. It is the only time we’ve see each other more than a few hours at a time throughout the week. It is the major disadvantage of working night while Tommy works during the day.

This month, however, my temporary job ends and what happens after that I have no idea. Anything is possible, while it is pretty scary to be without a job. The dream would be to work with interior design, so if you have any tips on a job to appaly for, I would be eternally grateful!

Today we are visited by the most part of my family. It will be fun to show them what has happened here at home since last time and get time to socialize with each other.

Have a nice weekend! ♥


Diva, Nova & Saga
Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Kärlek ♥

  1. Hej hej! Jag förstår att du vill ha tid med dina kärlekar på din lediga tid:) Vilka underbara katter du har. Själv har jag fyra katter som Marabou inte gillar när de skall ta hennes mat…hehehe!Kram kram

  2. Jag förstår precis betydelsen med helgen, de är oerhört viktiga för mig & Björn också eftersom jag jobbar borta under veckorna. Hoppas ni får en riktigt mysig helg! ♥

  3. Vilka härliga bilder du har tagit på dina kissar 🙂 det löser sig nog för dig med jobbsituationen. Kommer jag på något så lovar jag att höra av migÖnskar dig en underbar helgKram Malin

  4. Fanny:Åh vad spännande, ärsch att det var så långt ifrån. Tack för tipset iallafall!Malin:Åh vad härligt med fyra katter. Haha vad roligt att det är katterna som tar Marabous mat och inte tvärtom. Anna:Detsamma! Ja det är inte roligt att inte ha möjlighet att träffas. Tur att helgerna finns iallafall.Malin:Tack vad gullig du är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s