Detaljer

Visst håller ni med att det är detaljerna som ger hemmet det där lilla extra? Det är så charmigt med det oväntade som vinflaskehållaren i första bilden eller den gamla slitna pallen på den tredje. Sedan är det fint med genomtänkta stilleben eller buketter med fräscha snittblommor.


Details
Don´t you agree that it is the details that give your home that extra touch? It’s so charming with the unexpected as the wine bottle holder in the first image or the old worn out stool in third. It’s also nice with thoughly arranged things or bouquets of fresh cut flowers.

0 reaktioner på ”Detaljer

  1. Tavelramen längst upp till vänster på den tredje bilden var ju riktigt fin! Jag har lyckats köpa en liknande, på en auktion, som jag är mycket nöjd med.

  2. Jag gillade bok-väggen! Klart att det är detaljerna som gör det. Det är ju detaljerna som gör det personligt!Vad roligt att ni har hittat något ni har fastnat för! Vad är det för hus mån tro? Ha en skön söndag!

  3. Hej! Vilket superfint vinställ!! Är det egen design el vart har ni köpt det? Om egen design får man fråga hur ni gjort det? Mvh Siv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s