Vardagsrummet

Nu är det dags att visa upp vardagsrum, det var trots allt ett tag sedan det renoverades. Det finns fortfarande en del saker jag vill fixa, som exempelvis få dit de två sista kabellisterna till bakre högtalarna, men nu börjar det äntligen likna något. Rummet känns helt annorlunda och betydligt ljusare och fräschare än förut.

Är riktigt sugen på att skaffa tre rosa kivilyktor så de matchar kudden. Måste erkänna att jag troligtvis har ett milt beroende av dessa lyktor. Tommy räknande hur många vi hade och till min stora förvåning var det cirka 15-20 stycken i olika färger.


The living room
Now is the time to show you our living room, it was after all a while ago it was renovated. There are still some things I want to fix, such as to put up the final two cabel lists to the rear speakers, but now it’s finally more like it. The room feels very different and much brighter and fresher than before.

Are really eager to buy three pink kivi candle holders so they match the pillow. Must admit that I probably have a mild dependence on these candle holders. Tommy counting how many we had and to my great surprise, it was about 15-20 pieces in different colors.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vardagsrummet

  1. Vad fint ni har det! :)Visst är det riktigt skönt med en stor soffa!? Jag har en likadan i Sverige fast vit (och med lite smalare armstöd). Man kan verkligen bo i den!Mamma tycker dock den är för djup att sitta och dricka kaffe i 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s