0 reaktioner på ”Köksdrömmar

  1. Härliga bilder.jag har verkligen fullt med köksdrömmar,men tyvärr får de ligga på is lite.Först ska nu ett "relaxrum" äntligen påbörjas.Ikväll kommer Mija Kinning till oss på jobbet.Jag har laddat kameran med bilder och hoppas nu att hon kan ge mig lite fina tips:))

  2. Hej!Vet du möjligtvis var man kan få tag i bordsunderlägg som är rektangulära och helt genomskinliga? Är ute efter det men lyckas inte hitta några. (Skicka gärna svaret i mail till mig så jag inte råkar missa det)Tack för en intressant blogg! =)

  3. Ååhh den där sista bilden på det där bordet med dem grova brädorna. Det har jag suktat länge efter.. sett det så många gånger förr men slutar aldrig fantisera om det. Är så snyggt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s