Ett oväntat samtal

Vaknade vid lunch, kikade ut genom fönstret och såg stora härliga snöflingor. Då kändes det nästan som att det var julafton. Vet ni så här mycket har jag inte längtat efter jul förut, misstänker att det beror på att vi har en större lägenhet där det går att göra det mer mysigt. Kan erkänna att jag redan köpt julgardiner och en ljuspyramid, dessutom har Tommy har beställt en lång ljusslinga till balkongen. 

Anledningen till att jag vaknade vid lunch (kom ihåg att jag jobbar natt) var att mobilen ringde. Det var ett okänt 031-nummer. Åh dessa försäljare hann jag tänka och ignorerade yrvaket ringsignalen. Kort efter fick jag ett mobilsvar och då blev jag nyfiken. Det visade sig att en journalist från Expressen ville att jag skulle ringa upp. Då vaknade jag upp kan jag lova och ringde tillbaka.

En kort intervju senare så var det bara att kasta sig i duschen och fixa till här hemma. Anledningen var att en fotograf var på väg hem cirka två timmar senare. Tyvärr glömde jag helt bort att fråga när reportaget skulle publiceras och om det var i tidningen eller deras hemsida. Haha så kan det gå då man är yrvaken. Återkommer så fort jag vet något mer.


An unexpected phonecall
Woke up at lunch, looked out the window and saw the big beautiful snowflakes. Then it felt almost like it was Christmas Eve. I have not longed this much after Christmas before, suspect it is because we have a bigger apartment that we can make more cozy. I must admit that I already bought christmas curtains and a light pyramid, in addition, Tommy has ordered a long light chain to the balcony. 

The reason I woke up at lunch (remember that I work night) was that the cellphone rang. It was an unknown 031-number. Oh these salesman, I thought and ignored the ringtone sleepy as I was. Shortly after I received a voice mail and then I became curious. It turned out that a journalist from the newspaper Expressen that wanted me to call back. Then I woke up I can promise and called right back.

A brief interview later, I ran to the shower and then started to tidy up at home. The reason was that a photographer was coming about two hours later. I forgot completely to ask when the story would be published and whether it was in the newspaper or their website. Ha ha so it can go when you are dazed. I’ll be back as soon as I know no more.


Illustration: © Sandra Stenberg – Stilren Design

0 reaktioner på ”Ett oväntat samtal

  1. det är oxå min första tanke när det ringer okända nummer…Åååååhh! Dessa telefonförsäljare.. hahaDet var juh ett trevligt sätt att vakna "tidigt" på..Kram Camilla

  2. kul 🙂 Ja du är ju väldigt dukigt på att blogga och skriva , Jag önska jag hade en journalist som renskriver min blogg jag stavar ju så illa att jag undrar själv vad jag har skrivt ibland ;(

  3. kul 🙂 Ja du är ju väldigt dukigt på att blogga och skriva , Jag önska jag hade en journalist som renskriver min blogg jag stavar ju så illa att jag undrar själv vad jag har skrivt ibland ;(

  4. Vad kul! 🙂 jag klickade bort ett sådant samtal bara häromdagen. Man antar ju alltid att det är telefonförsäljare, men nu kommer jag nog tänka till innan jag klickar bort :)kram /iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s