Intervju i Expressen

Det oväntade samtalet som jag skrev om tidigare resulterade i det här reportaget av Eva Rogsten som hamnade i själva tidningen igår. Riktigt spännande även om jag fortfarande känner mig lite ovan att vara framför kameran istället för bakom. Tack och lov så var fotografen Patrick Trädgårdh duktig på att få mig avslappnad framför hans stora kameror och objektiv.


Interview in Expressen
The unexpected call, which I wrote about earlier resulted in this story writen by Eva Rogstad who ended up in the newspaper yesterday. Its really exciting although I still feel a little awkward being in front of the camera instead of behind. Thankfully,  the photographer Patrick Trädgårdh was good at getting me relaxed in front of his big cameras and lenses.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Intervju i Expressen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s