Återkommande färger

Ett bra tips på är att plocka färger från en tavla man tycker om, på så sätt blir inredningen både personlig och genomtänkt. Konstnären har dessutom redan valt ut färger som passar bra ihop, smidigt eller hur?


Recurring colors
A good tip is to pick colors from a painting you like, thus making the interior both personal and thoughtful. The artist has already picked out colors that go great together, easy right?


0 reaktioner på ”Återkommande färger

  1. duktig du är. Har ju själv försökt med min hemtenta som MÅSTE göras men nu har jag kört fast så jag ger upp. Haha kanske inte den roligaste frågan men jag tänkte lite angående bilderna på bloggen. ;)Tänkte höra när och om du får en lucka över?Dessutom har vi ett litet kort till er. Ska till barnmorskan på torsdag så tänkte komma förbi och slinka ner de i er brevlåda. (ska va där kl 10) så jag antar att du sover runt halv elva-elva?

  2. Det är snyggt, det är smart och det får rummet att connecta och bli harmoniskt. Men min mamma kör detta till sin överdrift. Hon har ALLT i SAMMA beiga, röda och bruna ton. Så tråkigt! Och hon försöker få mig att köpa sakar i samma färg. Alltså helst ska kuddar, lampa, plädar, krukor, annat småkrafs vara i samma färg.. alltså överallt!!!GAAAAH

  3. Va snygg soffan på den översta bilden är..En fråga du som kan detta med inredning och djur 😉 Jag har en lösgående liten krabbat (kanin) och nu har han hittat allt i lägenheten. och jag ska nu flytta till annan läge och då kommer han springa i rummet med rv:n och alla tillhörande sladdar, jag vet att jag sett en lösning förut men hittar den inte nu. det var en bild på ett ministaket typ. såg ut osm ett vanligt staket men det var drygt 30-40cm högt och var för inomhus så det var fötter på de olika delarna. Vet du vart det finns något sånt eller liknande? Har googlat men inte funnit en lösning och kompostgaller är ju så fult 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s