Examenspresent

Egentligen har jag inte min civilingenjörsexamen än, det saknas nämligen en kurs som jag just nu håller på att tenta av. Trots det så fick jag en fin examenspresent i förväg av min familj, nämligen jordgloben från min önskelista. Nu har den fått hamna på arkivskåpet och används flitigt för att planera vår kommande utlandsresa som vi hoppas blir av lagomt till Tommys 30-årsdag.


Graduation Gift
Actually I do not have my engineering degree yet, because the lack of a course that I right now is preparing to exam. Even so, I got a nice graduation gift in advance from my family, namely the globe from my wish list. Now it has been placed on file cabinet and is widely used to plan our next trip abroad, which we hope will be around Tommy’s 30th birthday.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Examenspresent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s