Istället för julklapp

Vi har valt att testa ett annorlunda julklappsförfarande i år. Istället för att köpa julklappar till varandra ska vi köpa en gemensam julklapp som båda vill ha. Det var inte en lätt kan jag lova! Vi funderade på en weekend i Stockholm, men just nu lutar det mera åt en stor king size-kudde och lyxigt bäddset från Milli Notti. Det är något vi garanterat skulle uppskatta varje kväll.


Instead of a Christmas present
We have chosen to test a different kind of Christmas present procedure this year. Instead of buying Christmas presents for each other,  we are going to buy a Christmas present that both want. It was not easy, I promise! We were thinking of a weekend in Stockholm, but right now it leans more to a big king-size pillow and luxurious bedding from Milli Notti. It’s something we sure would appreciate it every night.

0 reaktioner på ”Istället för julklapp

  1. Vilket underbart bäddset. Vi brukar också göra så angående julklapperiet, eftersom det alltid finns något att köpa till hemmet, eller en konsert som vi vill gå på, men på något vis så brukar det slinka in en cd-skiva eller något annat smått bland julklapparna ändå 🙂 ..

  2. Vilken bra idé! Låter ju himla lyxigt och skönt med sängkläder från Milli Notti. Finns inget så skönt som att krypa ned i en säng med riktigt sköna lakan. :)Ha en fin dag.

  3. Det blir andra året som jag & Björn gör som ni med julklappar. I år blir nog vår julklapp att göra om två rum på övervåningen. Blir spännande att höra vad det till slut blir att ni köper som julklapp =)

  4. Vilken smart idé!Vi har ju rest bort de senaste 3 åren över jul, så det har blivit vår gemensamma julklapp. Men i år ska vi stanna hemma, vi planerar oxå en längre resa nästa år, förmodligen till USA, men det e inte spikat än. Vi vill resa med några vänner, men alla har småbarn så det e inte så enkelt.

  5. Vilken jättebra idé! Så mycket bättre att satsa på något man verkligen uppskattar och behöver. Något att ta efter. Ha en härlig fredag och tack för en fin blogg! /Lina

  6. Så där säger vi varje år.. MEN så kommer barnet i min man fram.. Det barnet är en liten unge som vill ha tuuuuusen olika paket. Helst innehållande tekniska tråkiga prylar.. Egentligen borde vi köpa oss en ny ytterdörr.. Men det är tydligen inte så viktigt;)Men idén är super bra..OM man kommer överens:) Trevlig blogg. Jag har lagt till dig i min länklista..Jenny

  7. Vi började göra det förra året också och köpte en fotoskrivare som skriver ut i A3 format. Det är så mycket skönare att slippa hitta den perfekta presenten! detta året lutar det åt kameraobjektiv.. :)kram /iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s