Helgens projekt!

Idag tjuvstartar vi lite på projektet att rensa och organisera i förrådet. Egentligen var det tänkt att göra det klart helt och hållet, men eftersom jag som alltid har fullt upp så hinns det inte riktigt med. Kommer ändå kännas skönt att börja för just nu är det total katastrof och oreda där inne. Banankartonger i mänger, påsar med okänt innehåll och lösa prylar om vartannat. Det går inte ens att komma in där längre!

För att utnyttja utrymmet maximalt kommer vi sätta upp konsoler och kan hänga upp genomskinliga plastlådor från Hammarplast. På det sättat ser man innehållet och slipper lyfta runt lådor ifall man är ute efter den som är längst ner. Jag kommer ta före och efterbilder så ni får se förvandlingen.


Our weekend project!
Today we are jumping the gun a bit on the project to get ride of all the junk and organize the storage. Actually the plan was to be finished completely, but since I’m always busy this is the best we can do for the moment. It will feel good to start anyway for right now it’s complete disaster and mess in there. Banana boxes in quantities, bags with unknown contents and loose things everywhere. We can not even get in there anymore!

In order to utilize maximum space, we will install consoles and hang up clear plastic boxes from Hammerplast. In the way we see the content and do not have to lift boxes around if we’re after the one at the bottom. I will take before and after pictures so you can see the transformation.


Pressbilder: Hammarplast

0 reaktioner på ”Helgens projekt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s