0 reaktioner på ”Underbara sovrum

  1. Den första bilden var på gränsen till "torgskräck" för att vara ett sovrum tycker jag. De övriga var fantastiska! Lite opraktiskt, men oj vad jag skulle vilja ha en hylla med böcker vid sängen så där 😉

  2. Vilka härliga bilder! Jag dammsuger nätet efter sovrumsinspiration just nu. Jag håller ju på och försöker inreda ruckelsovrummet. Helst utan att behöva åka in till fastlandet. Då behövs inspiration, kan jag lova 😉

  3. Gillar det översta rummet bäst! Förresten, vad fint ditt skåp blev 😉 Ni börjar verkligen komma på plats i lägenheten 🙂 Missa inte att kika in hos mig imorgon. Tävling på G 😉 !!!KRam och godnatt!Sofie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s