Läsarfråga

De frågor jag inte kan svara på går vidare till att bli läsarfrågor, dvs en fråga riktad till er som läser Inspirera Mera. Det är underbar att kunna dra nytta av den kompetens som finns här!

Denna gång är det Emy som undrar:
”Har du någon erfarenhet eller vet du hur man ska rengöra tegelvägg? Jag har sett många som har tegelvägg just där jag vill ha min i köket, och vill gärna veta hur de upplever att ha en tegelvägg.”

Har du erfarenheter eller kan svaret på Emys fråga får du gärna skriva ett svar bland kommentarerna.


A reader-question
The questions I can not answer goes on to become reader questions, ie, a question directed to you who read my blog Inspirera Mera. It is wonderful to be able to take advantage of the expertise available here! 

This time, Emy wonder:
”Do you have any experience or know how to clean a brick wall? I have seen many who have a brick wall right where I want it in my kitchen, and would like to know how they experiences it”

Do you have experience or know the answer to Emys question, feel free to write a reply in the comments.

 

0 reaktioner på ”Läsarfråga

  1. Vi har haft en sån vägg hemma i förra lägenheten som vi själva fixade fram. Vi högg/rev och slet med knivar, huggmejslar, och sedan sandpapper för att slipa väggen. När den sedan var klar, lackade vi den med mattlack. Det tog sin tid och var mycket dammigt men fint blev det 😉

  2. Sarah:Mmm jag också, det är riktigt fint!Johanna:Åh tack för awarden, vad gulligt av dig!Malin:Det lät riktigt fint. Funkar det bra att lacka väggen? Håller det undan fett óch liknande bra?

  3. Det funkade jättebra med att lacka för våran del men det går ju och prova på en tegelsten om man är osäker och vi hade inga problem med fett och dyl. Vi torkade av den och damsög när vi "storstädade". Dock var vår vägg inte vid spisen utan vid matplatsen. Dom som har vår lägenhet idag har ff väggen kvar. Vi använde även stålborste för att behålla lite av putsen på vissa fläckar på väggen.´Hoppas det kan inspirera flera…….

  4. Vi har en tegelvägg i vardagsrummet och matrummet som vi själv har tagit fram. Först knackade vi bort all puts och så slammade vi väggen. Nu är den vit och jättefin!kram /iris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s