Fyra års jubileum!

Tänk idag var det fyra år sedan jag startade den här inredningsbloggen, då var namnet inte Inspirera Mera utan Tjohalias blogg om inredning. Det är så roligt att se att många av mina gamla besökare fortfarande hänger med, det värmer i hjärtat!

Det är omöjligt att inte blir nostalgisk och tänka tillbaka på hur det var för fyra år sedan. För nog har det hänt mycket under åren som har gått! Den 26 november 2006 hade jag och Tommy alldeles nyligen flyttat ihop i min gamla studentlägenhet och fått den omtapetserad. Det var riktigt roligt att få slå ihop våra saker och börja ta reda på vilken inredningsstil som vi skulle ha. Av de gamla sakerna är det inte kvar en enda idag (tack och lov), jag saknar inte mina gamla bajsbruna soffor med alldeles för många år på nacken, Tommys stora tvmöbel eller min gamla dator som levde om som en kärnreaktor. Sedan har det hänt tusen saker till både privat, med mitt företag och bloggen, men det skulle bli alldeles för mycket text.

Det ska bli spännande att se vad som hänt i våra liv om fyra år till. Jag hoppas på minst lika stora förändringar. Hoppas du får en trevlig helg, nu ska vi gå och ha lite fredagsmys med chokladfondue


Four year anniversary!
Imagine, today it was four years ago since I started this interior blog, but then the name was Tjohalias blogg om inredning (Tjohalia´s blog about interior design) instead for Inspirera Mera (Inspire More).  It’s so nice to see that many of my old visitors still visit, it warms my heart! 

It is impossible not to become nostalgic and think back to what it was four years ago. For a lot has happened over the years that have passed! On 26 November 2006, I and Tommy just recently moved in together in my old student flat and got new wallpapers. It was really fun to put togheter our things and begin to find out what interior design style that we would have. Of the old stuff nothing remains today (thank goodness), I do not miss my old poo brown sofas with far too many years behind it, Tommy’s big tv-furniture or my old computer that sounded like a nuclear reactor. A thousand more things has happened both private, with my business and blog, but it would be way too much text.

It will be interesting to see what lies a head four years from now. I hope for at least as big changes. Hope you have a nice weekend, now me and Tommy will go and have a cozy-friday with chocolate fondue ♥

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Fyra års jubileum!

  1. Grattis till fyra år!! Kan tro att det har hänt en del på både bloggfronten och i det privata under de åren. För mig som är en ny bloggare känns det som att jag kan ha en spännande resa framför mig.Ha en trevlig helg//Elvira

  2. Åååh, hur gott lät det inte med chokladfondue?! Tror jag minsann att vi också måste äta nån dag..Grattis till de 4 åren! Vi får höras om söndag, har ni några bra förslag?

  3. Grattis till fyraårsjubileumet! Jag har följt din blogg länge, kanske inte riktigt från starten men nästan, och den ligger helt klart på favoritlistan 🙂 Ha en mysig första advent i morgon! Kram Anna

  4. Grattis med 4 år! Kan forstå at det er litt stas å ha holdt på med blogg så lenge!Jeg synes du har en inspirerende blogg som jeg gleder meg til å lese hver dag. Håper du blogger i minst 4 år til!Klem

  5. Elvira:Tack! Ja du kommer nog inte ångar att du börjat blogga. Även om det tar upp mycket tid så får man så mycket tillbaka.J:Ja det borde ni göra, det är ju så gott!Petran:Vad roligt att höra!Anni:Det finns gott om folk som smyger omkring här och de får de gärna göra 🙂 Roligt att du skrev en kommentar!axelina:Oja det håller jag med om, tiden bara flyger iväg!Ida:Tack! Johanna:Tack, det ska bli roligt att se vad som händer härnäst.Anna:Ja du har hängt med länge, roligt att höra att jag är med på favoritlistan. Det värmer!Hemmakatten:Ja det känns både roligt och lite nyttigt att tänka tillbaka då och då. Tack, det hoppas jag också!Hemma hos Katta:Tack! Roligt att du också har bloggat så länge, så grattis till dig också!Hvite tulipaner:Tack för din gulliga kommentar, det värmer ska du veta! Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s